Klei Open Atelier

Het open atelier biedt de mogelijkheid om zelfstandig aan het werk te gaan met klei in een prettige ruimte met een gezellige sfeer. Er zijn tijdens het open atelier meerdere cursisten aanwezig, maar we proberen zoveel mogelijk aandacht te kunnen verdelen, dus de groepen zijn niet groot.

Tijdens het open atelier is er altijd begeleiding aanwezig en kan er om hulp worden gevraagd om vervolgens zelf weer verder te gaan. Er is altijd de mogelijkheid om uitleg te krijgen over het opbouwen van je werk. Te denken aan het werken met rollen, mallen, plakken of boetseer mogelijkheden etc. Elke cursist is vrij om te werken aan zijn eigen ideeën of objecten.

Als je mee wilt doen aan het open atelier wordt er altijd gevraagd om eerst deel te nemen aan de driedaagse workshop Van Klei tot Keramiek. Dit zodat de basis technieken 1 op 1 en duidelijk uitgelegd kunnen worden (ook als je al ervaring hebt, wordt dit gevraagd).

Kort samen gevat:

Tijdens het “Open Atelier” wordt er gewerkt met een strippenkaart. Er kan gebruik worden gemaakt van al het gereedschap. Klei moet apart worden aangeschaft, uiteraard kan dit in het atelier. Stook en glazuur kosten worden apart berekend.

  • 4 strippen   4 x a 14,50 = 58,-
  • 6 strippen   6 x a 12,- = 72,-
  • 10 strippen 10 x a 9,50 = 95,-

Een aantal van onze Workshops

[child_pages id=]