Cursus Keramiek

Cursus keramiek in Almere.

De lessen in deze keramiek cursus worden gegeven in een gezellige en sfeervolle ruimte, namelijk in ons eigen atelier. De groepen houden we klein en bestaan uit niet meer dan 6 personen, dit zodat er genoeg individuele aandacht en begeleiding kan worden gegeven aan iedereen die met keramiek bezig is. Er is geen ervaring nodig en iedereen kan op ieder gewenst moment instappen, mits er genoeg plaats is. Een plek reserveren kan gemakkelijk via onze webshop.

Tijdens de lessen kan er gebruik worden gemaakt van al het gereedschap en de mallen, er is keus uit meer dan 100 soorten glazuur en je mag vrij werken, maar er worden regelmatig leuke opdrachten uitgedeeld waar je gewenst aan mee kunt doen. Ook zullen er tussendoor speciale (effect) glazuur lessen worden gegeven en kan men aan de gang met transfers en silkscreens. 


N.B. Wij maken geen gebruik van draaischijven! Alles wordt hier met de hand of met mallen opgebouwd. 


Inschrijven gaat gekozen dag in de week. De lessen worden gegeven op:
- dinsdag ochtend van 10:30 uur tot 13:00 uur
of
- woensdag avond van 19:00 uur tot 21:30 uur

(het laatste kwartier wordt gebruikt om op te ruimen en de eigen werkplek schoon te maken)


Kosten: 

- 10 lessen 225,-

- 20 lessen 400,- 

Alle lessen zijn incl. BTW, koffie thee en gebruik van het gereedschap. Voor het stoken en glazuur vragen wij een vergoeding per kilo, dit omdat de ene persoon sneller en/of groter werkt dan de andere persoon en daarom meer werk te bakken heeft dan de ander.

Er kan bij 10 lessen 1 les worden ingehaald, bij 20 lessen 2 lessen mits dit past, kun je een keertje niet dan horen wij dit graag 24 uur van te voren anders wordt de les afgestreept.


Kort samengevat:

  • dinsdag ochtend 10:30 - 13:00 uur of woensdag avond 19:00 - 21:30 
  • 10 lessen 225,-
  • 20 lessen 400,-

Workshop reserveren


Bekijk het volledige aanbod workshops of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden.