Papier maken

Doordat deze bijzondere workshop uit te breiden is met een vervolg workshop om zelf een boekje te maken, is het uiteindelijke geheel meer een cursus dan een workshop te noemen. Maar voor het gemak noemen we ze maar gewoon workshops.

Tijdens deze workshop “Papier Maken” maak je je eigen papier.

Het papier wordt op zo’n manier gemaakt dat je thuis makkelijk verder kunt, zonder teveel rotzooi en papier pulp. Je kunt het versieren met verschillende materialen zoals bladeren, bloemen, stukjes stof of ander materiaal. We zorgen van te voren voor voldoende versierings materialen, maar we gaan ook nog even het bos in met zijn alle om zelf organisch materiaal te zoeken, welke we weer terug in het atelier op een snelle manier zullen drogen. Daarnaast brengen we meteen even een bezoekje aan de Groene Kathedraal iets verderop.

We zorgen dat het papier op een vlotte manier droogt, zodat je na afloop van de workshop je stapeltje meteen mee naar huis kunt nemen. De schep setjes en pers waar we mee werken kunnen na afloop tegen 15% korting worden aangeschaft, zodat je thuis lekker verder kunt.

We zeiden het al aan het begin van deze uitleg, maar bij deze workshop is er dus de mogelijkheid om aan een vervolg workshop deel te nemen. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen en zul je je eigen kaft van keramiek maken, leer je boekbinden en hoe je van alle materialen een geheel maakt.

  • In ca 2,5 a 3 uur maak je je eigen stapeltje papier met versiering.
  • incl. alle materialen, naslag zodat je thuis verder kunt, koffie-thee en bijzonder papier recept wat je thuis kunt uitproberen.
  • Kosten € 55,- euro per persoon (De workshop gaat door bij min. 4 pers. Bij te weinig animo zal er een alternatieve datum worden aangeboden of het bedrag geretourneerd)
  • Korting van 15% op het schep setje en/of de bloemen pers.

Nieuw in de Webshop