De voorverkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!

Kinder workshops

Deze workshop is speciaal voor de kids! Ze mogen (als ze dit willen) iemand meenemen, zoals een papa/mama/opa/oma/verzorger. We proberen ieder seizoen een leuk onderwerp uit te kiezen, heb jezelf een leuk idee? Dan horen we dat heel graag!


Deze workshop duurt 2 x 1 a 1,5 uur en zal worden gegeven op een zaterdag of zondag ochtend. We gaan tijdens de workshops per seizoen een leuk item maken. In de koude maanden is dit bijvoorbeeld een kerstengel, kerstboompje of voederhuisje voor de vogeltjes in de warme periode een insecten hotel, vlinderpot of iets anders leuks. Er zijn voorbeelden genoeg in het atelier.

De eerste les gaan we het werk kleien, hierna moet het drogen en wordt het voor de eerste keer gebakken. Tijdens de tweede les gaan de kids het werk zelf glazuren en gaat het werk nog een keer de oven in. Het werkstuk mag op een later tijdstip worden opgehaald of kan worden verstuurd. 

Alle kinderen mogen meedoen, maar de allerkleinste kunnen wel een beetje hulp van papa, mama, opa of oma gebruiken.
Kort samengevat:

  • In circa 2 x 1 a 1,5 uur

    Kosten 37,50 per kind (1 volwassenen per gezin mag gezellig mee, maar ivm de ruimte niet meer dan 1 volwassen per kind/gezin.)

    Eisen: Een flinke dosis creativiteit en gezelligheid!

    Incl. alle materialen, glazuren iets te drinken en wat lekkers

Kinder workshops

Workshop reserveren


Bekijk het volledige aanbod workshops of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden.