Onze Privacy Policy

Privacy Policy

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

Atelier De Ambachtelijke Korf zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet


WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?
Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt.


BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

PERSOONSGEGEVENS AAN DERDE

Onze website gebruikt software van derde voor het afhandelen van specifieke onderdelen. Zo gebruiken van het betaalplatform van Mollie, en de CDN functionatliteiten van Cloudflare.
Voor meer informatie over de privact verklaringen van deze partijen verwijzen we u graag door naar de informatiepaginas. Mollie en Cloudflare

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

GOOGLE ANALYTICS
Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier

FACEBOOK / INSTAGRAM
Op onze website hebben we op verschillende plekken links en/of widgets van Facebook en/of Instagram staan. Of Facebook cookies gebruikt of blijft gebruiken kunnen wij niet van te voren inschatten. Meer informatie over Facebook en daarmee Instragram vind je hier

WIJZIGINGEN
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.