Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst of je inschrijft voor een workshop ga je als koper/cursist akkoord met onze algemene voorwaarden. We hopen dat de algemene voorwaarden duidelijk zijn, voor vragen neem even contact met ons op.

Atelier De Ambachtelijke Korf

Reimslaan 206
1349 JB Almere

Telefoon: +31 06 233 60 904
E-mail: [email protected]
Website: www.deambachtelijkekorf.nl

BTW nr: NL.172.954.861.B01
KVK: 390.814.79

IBAN: NL06 KNAB 0257 0835 53

Bestellen 

In de webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt op een aantal manier betalen, zonder extra kosten:
– iDEAL
– PayPal
– Creditcard (VISA, MasterCard en Maestro)
– vooruitbetalen via bankoverschrijving

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 6 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houden wij (Atelier De Ambachtelijke Korf) het recht voor om je bestelling te annuleren.

Mocht er per ongeluk iets niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met je op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

Verzending 

Wij verzenden via Post.nl zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, hier staat het Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

De Ambachtelijke Korf is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Retourneren 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

Workshops en/of Open atelier

Tot 10 dagen voor de workshop kunt u kosteloos annuleren. Daarna zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht. 

Het atelier behoudt het recht workshops en open atelier te annuleren. Het niet accepteren van een door Atelier De Ambachtelijke Kort geboden alternatieven, zowel qua data dan wel qua locatie geeft geen recht op restitutie.

Cursisten die zodanig hinder of last opleveren kunnen worden uitgesloten. Hierbij heeft men geen recht op restitutie.

Het Atelier is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal van werk en/of eigendommen van cursisten. N.B. Bij diefstal wordt er altijd aangiften gedaan.

Voorwaardes voor het bijwonen van het Open atelier zijn op te vragen via de mail.

Privacy 

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door De Ambachtelijke Korf uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Er wordt gebruik gemaakt van camera toezicht in het atelier/winkel.

Foto’s en teksten 

De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Atelier De Ambachtelijke Korf, mits ongewijzigd en in originele staat.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over Atelier De Ambachtelijke Korf in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: [email protected]

Typ-, zet- en drukfouten op deze website en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

Nieuw in de Webshop