Keramiek Cursus

We merken dat er erg veel vraag is naar gerichte, maar ook gezellige, keramiek les. En we zijn dan ook verheugd om te vertellen dat we dit jaar starten met een volwaardige keramiek cursus in Almere, het open atelier komt hierbij te vervallen.

De groepen houden we klein en bestaan uit niet meer dan 6 personen. Dit doen we zodat er genoeg individuele aandacht en begeleiding kan worden gegeven aan iedereen die meedoet met deze cursus.

De lessen worden gegeven in een gezellige en sfeervolle ruimte, namelijk in eigen Atelier te Almere.

Er is geen ervaring nodig, men werkt op zijn of haar eigen tempo.

Tijdens de lessen keramiek kan er gebruik worden gemaakt van al het gereedschap en de mallen in het atelier, er is keus uit meer dan 100 soorten glazuur en je mag vrij werken, maar er worden regelmatig leuke opdrachten uitgedeeld waar je gewenst aan mee kunt doen. Ook zullen er tussendoor speciale (effect)glazuur lessen worden gegeven en kan men aan de gang met transfers en silkscreens. 

Tijdens de cursus keramiek komen veel verschillende soorten techniek aan bod maar wij maken geen gebruik van draaischijven! Alles wordt hier met de hand of met mallen opgebouwd.  


Kort samengevat:

De lessen in deze cursus keramiek worden (bij genoeg animo) gegeven op:
- dinsdag ochtend van 10:30 uur tot 13:00 uur
of
- woensdag avond van 19:00 uur tot 21:30 uur

(het laatste kwartier wordt gebruikt om op te ruimen en de eigen werkplek schoon te maken)


Kosten: 

- 10 lessen 225,-
- 20 lessen 400,- 


Alle lessen zijn incl. BTW, koffie thee en gebruik van het gereedschap. Voor het stoken en glazuur vragen wij een vergoeding per kilo, dit omdat de ene persoon sneller en/of groter werkt dan de andere persoon en daarom meer werk te bakken heeft dan de ander.

Er kan bij 10 lessen 1 les worden ingehaald, bij 20 lessen 2 lessen mits dit past, kun je een keertje niet dan horen wij dit graag 24 uur van te voren anders wordt de les wel afgestreept.

Opgeven bij interesse kan alvast, we hebben al een aantal aanmeldingen voor de dinsdag ochtend. We zijn nog druk in de weer met het programma, als er meer duidelijkheid is zullen we dat uiteraard hier vermelden of als je ons even een e-mailtje stuurt via de mail op de hoogte houden.


Wil je je opgeven of wat meer informatie over de cursus neem dan even contact met ons op.


Keramiek Cursus

Workshop reserveren


Bekijk het volledige aanbod workshops of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden.