De verkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 100,-

Workshops

In het atelier worden verschillende soorten workshop aangeboden. We werken zoveel mogelijk met de seizoenen mee. In de lente en de zomer als het zonnetje schijnt en de natuur in volle bloei staat worden vooral de Botanische workshops aangeboden. In de herfst en de winter als het buiten guur is en de keramiekoven lekker warm aanstaat worden de klei workshops aangeboden.

Ben je op zoek naar een origineel groep’s uitjes of een familie/vriendinnen dag en staat het hier niet tussen? Vraag dan even naar de mogelijkheden dan bespreken we samen de wensen en het geschikte moment. Het is mogelijk om vanaf 5 personen een groepsuitje te reserveren.

Voor het actuele aanbod kun je kijken in de webshop

Keramiek cursus

Keramiek cursus

De cursus bestaat uit een blok van 10 lessen. Verdeeld over het jaar bieden we twee blokken aan, waar men zich per blok voor kan opgeven. We proberen bij ieder blok iets extra leuks te organiseren. Zo hebben we een keer Raku gestookt, gedraaid met porseleinklei op mini pottenbakkers schijfjes, een etagere gemaakt of een hanger[...]
Lees verder
Klei workshops

Klei workshops

We geven verschillende keramiek workshops. De 'kennis maken met keramiek' is uitermate geschikt als bedrijfsuitjes en/of groepsuitje. Terwijl je bij de workshop 'van klei tot keramiek' meer de diepte in gaat. Onze groepen tijdens de workshops zijn klein, zo kan er voldoende individuele aandacht worden gegeven.
Lees verder
Botanische workshops

Botanische workshops

Als de lente haar intreden weer doet starten de Botanische workshops in het atelier. Deze worden tot de late herfst gegeven en zullen zoveel mogelijk buiten plaats vinden. Er worden wandelingen door het naast gelegen Kathedralenbos gegeven en rondleidingen in de tuin. Er wordt gewerkt met al het moois wat de natuur ons te[...]
Lees verder
Oude schilders technieken

Oude schilders technieken

Laat je betoveren door de oude ambachten...
Lees verder
Zilver & Metaal Klei

Zilver & Metaal Klei

Doordat er een organisch bindmiddel aan het zilver of metaal klei is toegevoegd is het net als “normale” klei kneedbaar. Deze kostbaren klei soorten zijn ontzettend leuk om mee te werken, en je kunt op een vrij simpele manier zelf een mooi en vooral uniek sieraad maken.
Lees verder
Groepsuitjes en Gast docenten

Groepsuitjes en Gast docenten

Een aantal workshops zijn zeer geschikt voor groepsuitjes, zoals de “Kennis maken met keramiek” en de basis workshop “Bronsklei“.Deze workshops zijn te boeken voor groepjes vanaf 5 personen. Prijs is vanaf 50,- per persoon. Voor meer informatie neem even contact met ons op.
Lees verder