De verkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 100,-

Maak je eigen verfpalet en verf

Deze workshop bestaat uit twee lessen. De eerste les gaan we hier in het gezellige atelier aan de slag met klei. Je leert de basis principes van het werken met klei en gaat een eigen verfpalet van keramiek maken. Er zijn verschillende voorbeelden in het atelier aanwezig en er is keuze uit heel veel glazuren. Hierna moet het palet drogen en wordt het palet twee keer gebakken en geglazuurd met een kleur naar keuze.

De tweede les is je palet op steengoed temperatuur gebakken en voorzien van een mooie glazuurlaag. We gaan nu het palet vullen met 6 verschillende kleuren aquarelverf. Je maakt deze verf helemaal zelf.

Er is genoeg keuze uit verschillende soorten en kleuren pigment. Er wordt uitleg gegeven over de pigmenten en het bindmiddel, je krijgt een recept mee naar huis en als je wilt is er de mogelijkheid om het Kleurboek aan te schaffen in de winkel. Een boek vol mooie uitgebreide stap voor stap hoofdstukken. Over hoe je zelf je eigen pigmenten kunt verzamelen en maken, hoe je deze filtert en hoe je hier vervolgens niet alleen verf van kunt maken, maar ook krijt en inkt!

Deze workshop is ook als groepje vanaf 5 personen te boeken. Voor meer informatie neem even contact met ons op.

Wil je meer de diepte in over pigmenten, inkt, verf, krijt en papier maken? Dan is de workshop verf en papier maken heel geschikt.
Kort samengevat:

  • In 2 x 2 uur maak je je eigen verfpalet en aquarelverf.
  • Inclusief alle benodigde materialen zoals klei en verf, twee oven stoken, glazuur, gebruik van het gereedschap en koffie en thee.
  • 98,- per persoon (de workshop gaat door bij min. 5 personen.)
Maak je eigen verfpalet en verf

Workshop reserveren


Bekijk het volledige aanbod workshops of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden.