De voorverkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!

Algemene Voorwaarden

Als je een bestelling plaatst of je inschrijft voor een workshop en/of cursus ga je als koper/cursist akkoord met onze algemene voorwaarden. We hopen dat de algemene voorwaarden duidelijk zijn, voor vragen neem even contact met ons op.

Atelier De Ambachtelijke Korf
Reimslaan 206
1349 JB Almere

Telefoon: +31 06 233 60 904
Website: www.deambachtelijkekorf.nl

BTW nr: NL 00195 9027 B35
KVK: 390.814.79
IBAN: NL06 KNAB 0257 0835 53

Bestellen:
In de webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt op een aantal manier betalen, zonder extra kosten:
  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard (VISA, MasterCard en Maestro)
  • Vooruitbetalen via bankoverschrijving
Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 6 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houden wij (Atelier De Ambachtelijke Korf) het recht voor om je bestelling te annuleren.

Mocht er per ongeluk iets niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met je op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

Verzending:
Wij verzenden via Post.nl zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, hier staat het Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

De Ambachtelijke Korf is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Retourneren:
Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag z.s.m. op je rekening.

Workshops en Cursussen:

Inschrijving:
Inschrijving verloopt via de webshop en is pas definitief na betaling, tenzij anders aangegeven.

Lessen van de workshops en/of cursus:
De lessen zijn niet overdraagbaar en dus persoonsgebonden. Bij een directe afname van meerdere plekken is de persoon die de workshop afneemt verantwoordelijk. 
Het atelier behoudt het recht workshops en/of cursus(lessen) te annuleren. Het niet accepteren van een door Atelier De Ambachtelijke Kort geboden alternatieven, zowel qua data dan wel qua locatie geeft geen recht op restitutie.

Cursisten die zodanig hinder of last opleveren kunnen worden uitgesloten. Hierbij heeft men geen recht op restitutie.

Inhalen en/of annuleren:
Voor iedere les van de cursus wordt er een plek gereserveerd en kan er 1 les worden ingehaald, bij workshops kunnen er geen lessen worden ingehaald. Afzeggingen horen we graag 24 uur van te voren. Bij annuleren geven wij tot 4 weken voor de start van de workshop of cursus (eerste lesdatum) 50% restitutie, hierna geven wij geen restitutie meer.

Doorstromen naar volgende cursus periode:
Voor het doorstromen naar een volgende cursus (periode) dient men zich tijdig aan te melden anders loop je de kans dat de plek al is vergeven!

Privacy:
De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling of aanmelding van een les worden door De Ambachtelijke Korf uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling of lessen. - In geen geval verstrekken wij de gegevens aan derden.

Privacy gerelateerde onderwerpen voor en tijdens het gebruik van onze website zijn hier te vinden: privacy policy

Foto’s en teksten
De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming niet gebruikt worden. In het algemeen kan toestemming verkregen worden door contact met ons op te nemen mits ter promotie van Atelier De Ambachtelijke Korf, mits ongewijzigd en in originele staat e.d.
Het atelier behoudt het recht om werk te fotograferen als promotie materiaal voor het atelier, tenzij de cursist nadrukkelijk aangeeft dit niet te willen.

Veiligheid:
Het Atelier is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal van werk en/of eigendommen van cursisten. N.B. Bij diefstal wordt er altijd aangiften gedaan. In het atelier en omgeving wordt er voor u en onze veiligheid gebruik gemaakt van camera toezicht.

Vragen en opmerkingen:
Heb je nog vragen over Atelier De Ambachtelijke Korf in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op.


  • Typ-, zet- en drukfouten op deze website, algemene voorwaarden, privacy policy en/of promotiemateriaal onder voorbehoud.