De verkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 100,-

Algemene Voorwaarden

Als je een bestelling plaatst, je inschrijft voor een workshop en/of cursus of gebruik maakt van onze stookservice, ga je als koper/cursist akkoord met onze algemene voorwaarden. We hopen dat de algemene voorwaarden duidelijk zijn, voor vragen neem even contact met ons op.

Atelier De Ambachtelijke Korf
Reimslaan 206
1349 JB Almere

Telefoon: +31 06 233 60 904
Website: www.deambachtelijkekorf.nl

BTW nr: NL 00195 9027 B35
KVK: 390.814.79
IBAN: NL06 KNAB 0257 0835 53

Bestellen:
In de webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt op een aantal manier betalen, zonder extra kosten:
  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard (VISA, MasterCard en Maestro)
  • Vooruitbetalen via bankoverschrijving
Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 6 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houden wij (Atelier De Ambachtelijke Korf) het recht voor om je bestelling te annuleren.

Mocht er per ongeluk iets niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met je op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

Verzending:
Wij verzenden via Post.nl zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, hier staat het Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

De Ambachtelijke Korf is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Retourneren:
Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag z.s.m. op je rekening.

Workshops en Cursussen:

Inschrijving:
Inschrijving verloopt via de webshop en is pas definitief na het volledig doorlopen van het bestelproces en dus de betaling. Bij sommige workshops bieden wij (gratis) een lunch aan, bij allergieën en/of speciale diëten vragen wij zelf een lunch mee te nemen.

Lessen van de workshops en/of cursus:
De lessen zijn niet overdraagbaar en dus persoonsgebonden. Bij een directe afname van meerdere plekken is de persoon die de workshop afneemt verantwoordelijk. 
Het atelier behoudt het recht workshops en/of cursus(lessen) te annuleren. Het niet accepteren van een door Atelier De Ambachtelijke Korf geboden alternatief, zowel qua data dan wel qua locatie geeft geen recht op restitutie.

Cursisten die zodanig hinder of last opleveren kunnen worden uitgesloten. Hierbij heeft men geen recht op restitutie.

Inhalen en/of annuleren:

Cursus keramiek:
Gedurende de keramiek cursus periode mag er 1 les worden ingehaald, mits volgens de voorwaarden correct en minimaal 24 uur van te voren afgemeld. Bij annuleringen van de cursus geven wij geen restitutie.

Workshops en cursus Monnikenwerk:
Bij een annulering tot 8 weken voor aanvang van de workshop (eerste les datum) restitueren wij 50%. Ongeacht de aanleiding of toedracht wordt voor elke annulering 12,50 administratiekosten in rekening gebracht, ter compensatie voor het missen van een werkplek dan wel als dekking voor de gemaakte kosten e.d. Bij een annulering binnen 8 weken voor aanvang geven wij geen restitutie. Gemiste lessen, ongeacht de aanleiding of toedracht, kunnen niet worden ingehaald. 


Doorstromen naar volgende keramiek cursus periode:
Voor het doorstromen naar een volgende cursus (periode) dient men zich tijdig aan te melden anders loop je de kans dat de plek al is vergeven!

Privacy:
De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling of aanmelding van een les worden door De Ambachtelijke Korf uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling of lessen. - In geen geval verstrekken wij de gegevens aan derden.

Privacy gerelateerde onderwerpen voor en tijdens het gebruik van onze website zijn hier te vinden: privacy policy

Foto’s en teksten
De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming niet gebruikt worden. In het algemeen kan toestemming verkregen worden door contact met ons op te nemen mits ter promotie van Atelier De Ambachtelijke Korf, mits ongewijzigd en in originele staat e.d.
Het atelier behoudt het recht om werk te fotograferen als promotie materiaal voor het atelier, tenzij de cursist nadrukkelijk aangeeft dit niet te willen.

Veiligheid:
Het Atelier is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal van werk en/of eigendommen van cursisten. N.B. Bij diefstal wordt er altijd aangiften gedaan. In het atelier en omgeving wordt er voor u en onze veiligheid gebruik gemaakt van camera toezicht.


Algemene voorwaarden stookservice:

- Ervaring is verreist! Anders stoken wij geen werk. Geen ervaring? Dan kun je je inschrijven voor een van onze lessen.
- Het werk kan uitsluitend op afspraak worden gebracht of gehaald.
- Keramisch werk wordt in een krat met deksel! gebracht, voorzien van naam en telefoon nummer. Je zorgt zelf voor beschermend materiaal (doeken oid).
- Het werk van onze cursisten heeft altijd voorrang om gebakken te worden. Het kan soms bij drukte even duren voordat werk wordt gestookt. Dit gebeurt altijd in overleg.
- Werk moet door en door droog zijn, en alle eventuele "vul" materialen moeten zijn verwijderd! Anders nemen wij het niet aan. 
- Na de stook krijg je van ons een melding als het kan worden opgehaald. Ophalen moet binnen twee weken gebeuren, anders wordt het werk verwijderd.
- De onderkant van werk mag niet geglazuurd zijn!
- Eventuele schaden aan de oven en/of ovenplaat door verkeerd aangebracht glazuren, wordt in rekening gebracht en dient direct betaald te worden bij het afhalen van het werk.
- Let er op dat je gebruikt maakt van vuurvaste stenen bij de metaal kleien.
- Wij bakken geen papierklei en/of andere materialen dan klei. Dus geen rijst oid in je werk toevoegen.
- Er mag alleen gebruik worden gemaakt van een bij ons bekend glazuursoort, anders wordt het werk niet gebakken. 
- Wij bakken geen loodhoudende of andere giftige glazuren.
- We gaan uiteraard voorzichtig om met het werk, het kan jammer genoeg een keer voorkomen dat er iets stuk valt. Hiervoor kan het atelier niet aansprakelijk worden gesteld. 


Vragen en opmerkingen:
Heb je nog vragen over Atelier De Ambachtelijke Korf in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op.


  • Typ-, zet- en drukfouten op deze website, algemene voorwaarden, privacy policy en/of promotiemateriaal onder voorbehoud.