De verkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 100,-

Jaarwiel hang versie


Met een magisch randje Jaarwiel hang versie

Jaarwiel hang versie

160,-

Jaarwiel van hout met handbeschilderde afbeeldingen.


Deze handgemaakte jaarwielen maken wij hier in eigen atelier. Deze versie is zo ontworpen dat je hem op kunt hangen en heeft een aantal plankjes waar je iets op kunt zetten, zoals bijvoorbeeld een mooi kristal of kistje (worden niet meegeleverd).

De afbeeldingen worden met de hand eerst op het hout geschetst, hierna worden de lijnen in het hout gebrand en vervolgens beschilderd met onze eigen gemaakte aquarelverf. Als alles klaar en droog is wordt het geheel voorzien van een vernislaag.


Het jaarwiel is een oud Keltisch gebruik, het geeft de jaar feesten (of Sabbats) aan en soms de seizoenen en planten standen etc. Het helpt om even stil te staan bij een bepaald jaar getij of jaarfeest en is een prachtig voorwerp om in huis, klas of atelier te hebben. Omdat wij ieder jaarwiel met de hand maken en beschilderen is ieder wiel uniek.


Het jaarwiel op de eerste drie afbeeldingen is te koop.

Deze versie maken wij ook in opdracht. De afmeting is +/- 36 x 61 cm maar kan naar wens worden aangepast. Het duurt ongeveer 3 a 4 weken om een wiel te maken, dit is altijd in overleg. Voor meer informatie kun je even contact opnemen [email protected]

160,-