De verkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 100,-

Jaarwiel Luxe tafel versie


Met een magisch randje Jaarwiel Luxe tafel versie

Jaarwiel Luxe tafel versie

265,-

Jaarwiel van hout met handbeschilderde afbeeldingen.


Deze handgemaakte jaarwielen maken wij hier in eigen atelier. Ze zijn zo ontworpen dat je alleen een bepaald gedeelte van het jaarwiel ziet. Je kunt het wiel naar gelang draaien d.m.v. een meegeleverd houtje. Je kunt het geheel rechtop neerzetten, maar deze versies is eigenlijk bedoelt om neer te leggen en meteen dienst te doen als altaar of seizoens tafel.

De afbeeldingen worden met de hand eerst op het hout geschetst, hierna worden de lijnen in het hout gebrand en vervolgens beschilderd met onze eigen gemaakte aquarelverf. Als alles klaar en droog is worden zowel het draaiwiel als de houten boven platen voorzien van een vernislaag.


Het jaarwiel is een oud Keltisch gebruik, het geeft de jaar feesten (of Sabbats) aan en soms de seizoenen en planten standen etc. Het helpt om even stil te staan bij een bepaald jaar getij of jaarfeest en is een prachtig voorwerp om in huis, klas of atelier te hebben. Omdat wij ieder jaarwiel met de hand maken en beschilderen is ieder wiel uniek.Deze versie maken wij alleen in opdracht i.v.m. de grote. De afmeting is +/- 45x60 maar kan naar wens worden aangepast. Het duurt ongeveer 3 a 4 weken om een wiel te maken, dit is altijd in overleg. Voor meer informatie kun je even contact opnemen [email protected]

265,-