De verkoop van ons
boek is gestart!
Kijk snel in de webshop,
klik hier!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 100,-

Luxe verfset Oaks and Pearls


Uitverkocht
Verf, inkt en meer Luxe verfset Oaks and Pearls

Luxe verfset Oaks and Pearls

225,-
-Uitverkocht-
Neem contact op voor andere mogelijkheden

Deze luxe set is geïnspireerd op onze rondreis door Vancouver Island ‘Canada’ en Washington State ‘U.S.A.’. Nergens anders vond ik het samenspel van regenwoud en oceaan zo bijzonder. Het woud ligt op bepaalde stukken echt aan het strand. Door het verschil in temperatuur bij de kust en een aantal meters landinwaarts hangt er een bijna constante mist. Het had iets magisch, de kleur, de geur en geluiden deden al mijn zintuigen op scherp doen staan. Ik heb deze set met veel liefde gemaakt en ik hoop dat het je inspireert om er iets moois mee te maken.


Inhoudt:

Deze set bevat onder andere onze eigen gemaakte aquarelverf. De pigmenten zijn zorgvuldig samengesteld en in meerdere lagen in de verfnapjes gegoten. Naast de gevulde verfnapjes vind je een aantal lege verfnapjes. Deze kun je zelf vullen. De verfnapjes zijn van steengoed gemaakt. Net als de loper, en het verfpalet met waterbakje. 

De set bevat verder een flesje walnoten inkt, waar je mee kunt schrijven of tekenen. Twee verschillende soorten setjes (handgeschept) aquarelpapier. Een flesje met bindmiddel om aquarelverf mee te maken. Een leeg flesje waar je ei-tempera in kunt bewaren. En zes flesjes met verschillende pigmenten. Deze pigmenten kun je zelf mengen en wrijven met het bijgeleverde bindmiddel of de ei-tempera. Ook zit er in de set een paletmes met een aantal penselen.

Afmetingen kistje:

23x16,5x10 cm


Let op!

De spulletjes worden allemaal door mij met de hand gemaakt, geen enkel product is hetzelfde, de vormen en kleuren kunnen dus afwijken van de foto's!
Levertijd minimaal een week. 


Verf wrijven:

Leg een beetje pigment op een vlakke ondergrond (bijv. een glasplaat) meng het pigment met een paar druppels (gedestilleerd) water tot je een dikke pasta hebt. Voeg hier een aantal druppels van het bindmiddel of ei-tempera aan toe en meng dit goed door elkaar met het paletmes. Nu is het tijd om je verf te ‘wrijven’ met je loper. Als je dit een aantal minuten hebt gedaan kun je je verf met het paletmes in een leeg napje gieten. Klaar is je verf! 


Recept ei-tempera:

Meng de dooier van een ei 1:1 met wat witte wijn, bier of azijn.


Deze en andere recepten zoals inkt maken, olieverf, pastelkrijt, waskrijt en meer, vind je in mijn boek “Kleurboek” terug. De recepten worden duidelijk met uitgebreide foto series uitgelegd. Het boek is te koop in onze winkel en webshop.


225,-
-Uitverkocht-
Neem contact op voor andere mogelijkheden