Aquarelverf Winter


Aquarelverf Winter

47,50

Onze aquarelverf serie “Seasons” wordt met de handgemaakt, van kleurstof uit een plant extraheren, pigmenten wrijven tot de verpakking van keramiek.

De verf wordt gemaakt in ons atelier met planten uit de verftuin waar we de kleurstoffen uit halen om hier vervolgens een pigment van te maken. We maken ook gebruik van natuurlijke pigmenten uit de omgeving en verre oorden. De pigmenten worden vervolgens “gewreven” en gemengd met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, waaronder de honing van onze eigen bijen. De verf wordt in drie lagen gegoten in een bijzonder verfnapje, dit drogen duurt een aantal weken voor het beste resultaat en verpakt in een prachtig doosje van keramiek.

Iedere set bevat vier kleuren en aan de binnenkant van het dekseltje een kaartje met daarop de aanwezige kleuren. Ook zit er in ieder doosje een bijzonder geschenkje, een mooie metallic kleur gemaakt van pigment uit mineralen bijpassend bij het seizoen.

N.B. Het kan gebeuren dat de verf barsten vertoont op plakkerig aanvoelt, dit komt door de omgevings temperatuur en heeft geen invloed op de kleur.

Serie Seasons: Set WINTER

De verfnapjes zijn in deze set gemaakt van keramiek en afgewerkt met een wit glazuur.

Deze set bevat vier keuren:
Turquoise blauw van kalk (Artic blue)
Indigo van de prachtige Indigo Tinctoria struik
 Titanium wit met klei (Aches and Snow)
Beenzwart (Black Night)
– Cadeautje (Snow Flakes)

Spring: Deze set volgt binnenkort.

Summer: Deze set volgt binnenkort.